MENÜ

Dj_Wayko

Dj Waykó vendég Dj

DjHlásznyik Péter müsorvezető vendég dj

Hlásznyik Péter névvel láttam meg a napvilágot, 1975-ben. Már kamaszként belecsöppentem a disco-zás világába. Gazsó Peti barátommal suli disco-kat szervezünk, bonyolítottunk, elég nagy sikerrel.

1996-tól a békéscsabai Alföld és a Róna Rádió zenei szerkesztője lettem. Majd amikor az Alföld Rádió műsor idejét átvette a
Csaba Rádió, akkor ők hívtak át, és azóta is az ő csapatukat erősítem.

1999-ben megkaptam az első komoly felkérést egy népszerű club rezidensi tisztére, ezután pedig több hasonlóra.

2001-ben a MAHASZ-szal is szerződést kötöttem, mely azóta is folyamatosan él.

2002-ben a megye jelentősebb clubjaiban játszottam. (
Eldorado, Energy, Twister, stb.)

Ugyan ebben az évben indult heti rendszerességgel jelentkező Party-mix nevezetű rádiós műsorom a
Csaba Rádióban, amit több rádió is sugárzott rendszeresen. (Asrenal Fm, Budapest; Enjoy Rádió, Kaposvár, stb.)

Szintúgy ebben az évben készült le az első komolyabb remixünk, amit Exit-tel közösen követtünk el.

2003-ban a Dj vizsgát tettem, s ebben az évben a békéscsabai Arizonába hívtak, amiből én "faragtam" disco-t. Az új szórakozóhely nagyon nagy sikert aratott megyei szinten, és a megyén kívülről is jártak oda rendszeresen. 2,5 évig heti 1000-1200 embert szórakoztattam ott.

2004-ben elkészült a
DéJá-Vu – Érzés c. dalának Dj Hlásznyik Ext. mixe.

2005-ben egy nagyon jó ajánlattal átcsábítottak a Club Rio-ba, ahonnan bő egy év után egy másik ajánlatnak köszönhetően újabb váltás következett be.


2005 nyarán az országos Pioneer Pro Dj versenyen olyan nevekkel zsűriztem együtt, mint Dj Junior, Daniel B (Flamemakers), stb.

2007-ben az év elején a
Fehérvár Rádió is megkeresett, hogy játszanák a mixeimet, azóta is heti rendszerességgel forog náluk a 2 órás műsorom.

Az év második felében elkészült a Könnyű álmot remixem, amit több ezren töltöttek le a
www.slagergyar.hu –ról.

Nem sokkal ezután találkoztam
Wave Riders - R.P.-val, békés megyei producerrel. Közös munkába fogtunk, amiből hamarosan barátság és tartós munkakapcsolat alakult ki.

2008-ban több mint egy tucat mixünk látott napvilágot, melyet több ezren töltöttek le, remixversenyt nyertünk, országosan ismert sztár dj-knek készítettünk remixet, és megalapoztuk velük a tartós munkakapcsolatot, elkészült első saját zenénk, s állandóan érkeznek az újabb és újabb remix felkéréseink, így folyamatosan kerülnek ki a remixeink.

Az év végén a
Cairo együttes legújabb, az Ilyen a nyár című video klipjének forgatásán is részt vettünk. a klipet a következő 2008-tól játsszák a tv csatornák.

2009. február: Felkérést kaptuk
Sergio Santos managerétől az Amor Mio c. dal remixelésére. A mű annyira jól sikerült, hogy további külföldi remix felkérések érkeznek!

2009.02.28.: Elkészül az új saját zenénk:
Welcome To San Francisco!

2009.03.07-étől kilencedik frekvenciaként minden szombaton a szegedi Tisza Rádió-ban is elindul a mixműsorom.

2009-ben megjelenik az első Dj Hlásznyik vs Wave Riders Remix Collection, a legjobb remixeinkből álló lemezünk. Melyet országos lemez bemutató turné követ.

2009.03.19.: Publikáljuk a Masters At Work - Work 2009 (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix)-et! Ezt azóta több mint 5900-an töltötték le 2009.12.09-ig, csak a saját honlapomról!

2009.04.04.: Felkerül a honlapra a Jászay - Move It (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix)-e!

2009.04.24.: A letöltések között már megtalálható a
Destroy Your Mind!
A zenére Hamvai P.G. & Roberto Winny is készített remixet, valamin a Ministry Of Sound-os Dj Ramiles is!

2010.12.xx.: A
Top Dj.hu országos Top 100as listáján a 34-nek választottak. Köszönöm mindenkinek! :)

Gáspár Győző müsorvezető

Az ember nem arra született,hogy legyőzzék!

Van úgy,hogy csak akkor veszünk észre dolgokat,ha bizonyos értelemben felkészültünk rá!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy lemondásokkal éljük!. Szeresd azokat, akik Viszont szeretnek,és ne bánkódj azok után akik a múltadban ragadtak,mert oka van,hogy ott ragadtak! Hidd, hogy minden valamilyen okból történik. Amikor
...új esély adódik, két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja
életedet, ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak
azt, hogy érdemes élni." GYŐZIKE

Discovery Dj  müsorvezetö sensation live show

A Discovery formációt két dj alkotja Zsolti és Tomi. Korábban önállóan Dj Bulyáky és Dj Thomix néven dolgoztak.

Zsolti már 18 évesen osztály bulik, kisebb klubok, falunapok folyamatos hangulat felelőse volt nagy sikerrel. A későbbiekben Magyarország több neves klubjában is megállta a helyét, amikor tehetségére felfigyelt hazánk egyik legelismertebb zenei producere Dred . Jöttek sorra az újabbnál, újabb,ki hívások fellépésről fellépésre.Így találkozott egy nagyobb rendezvényen Tomival, akivel közös szimpátia alakult ki.

Tomi akkoriban szintén járta az országot saját party sorozatával egy ismert dj formációban. A szimpátiából barátság, a barátságból társulás lett. A fiúk 2008-ban látták elérkezettnek az időt saját dal elkészítésére melyet Dred segítségével készítettek el. Az első kislemez címe: "Találd meg az álmod" melyhez természetesen klip is társult. Amit a Viva Televízió előszeretettel játszott nap mint nap.Gabó Müsorvezető

Sziasztok!

Gabó vagyok.
Magamrol szeretnék néháy sort írni.

1983-ban születtem Kaposváron,egyébként Kadarkúti lakos vagyok jelenleg.
Amióta az eszemet tudom mindig is szerettem a zenét,tehát mindig is vonzott a pop zene világa.
Mindenféle zenét szeretek,tehát "mindenevő" vagyok.
Változó időszakokban hallhattok engem is a New Live Radio Fm adásában.

Hallgasátok a New Live Radio Fm adását!

Üdv.: Gabó

 

Dj.zsoltek [Müsorvezető]

A nevem Cseke Zsolt, 1989.07.16-án születtem Körmenden. Kiskoromtól fogva zeneőrült vagyok. Édesapám Clepatra erősítő + Pioneer kazettásdeck párosa jelentette számomra a keverőpultot 8 évesen:) Órákon keresztül vettem fel vele zenéket rádióból kazettára. Eközben természetesen jártam zeneiskolába, ahol zongorázni tanultam. A mixelés, később kezdett érdekelni, körülbelül 18 éves korom óta gyártok mixeket Virtual DJ-vel. House, Elektro, Hands Up stílusban készítek mixeket, melyek közül párat megtaláltak weboldalamon (http://djzsoltek.tk).

Dj.Jozsi ˙Müsorvezető
DJ JoZsi vagyok. Körülbelül 2 éve érdekel igazán a rádiózás és fél éve kezdtem el komolyabban foglalkozni vele. Sokan fiatal korom ellenére megítélnek. De én úgy vagyok vele, hogy előtte hallgassa meg mit tudok. Általában saját lejátszási listáról játszok, de szívesen teljesítek bármilyen kérést is amit a Kedves Hallgatók kérnek!

Dj.Lotters müsorvezető

 

1974-ben Budapesten születtem.

Édesapám zenész (billentyűs), innen ered a zenéhez fűződő igen belsőséges viszonyom. Már kisgyerekként igen aktívan zenéltem, nyolc éves koromtól zongorára jártam, majd dobolni tanultam a POSTÁS zeneiskolában Nesztor Ivánnál.

A 80-as években kezdtem diszkózni a SULI-BULI-kon még a hagyományos módon először kazettás magnóról amelyhez a zenéket a rádióból a "Poptarisznya B.Tóth Lászlóval" , ill. a "Csak fiataloknak Komjáthy Gyuri bácsival", később bakelit lemezről amelynek technikáját 1990-ben DJ STERBINSZKY-től , a későbbi mentoromtól lestem el!

1989-be kezdtem megismerkedni a rádiózással, beiratkoztam a DUE-ba (Diák Újságírók Országos Egyesülete) ahol elsajátítottam a zenei rádiózás fontosabb elemeit.

Majd 1992-ben bekerültem a Magyar Rádióba,innen aztán a zenei erdeklődésem miatt át kértem magam az akkor legnagyobb hazai kereskedelmi rádióba a JUVENTUS RÁDIÓ-ba. Itt technikusként kezdtem, 1994-ben majd saját klubbajánló műsorom volt, utána a KÍVÁNSÁGMŰSOR-nak voltam a házigazdája. Ekkor kezdődtek el a fellépéseim az országjáró Tournéval a "FERGETEG PARTY"-val.

Dj_Neptun Müsorvezető  Szombat  19:00-21:00-ig

1977. Világrajöttem. A zene megszállotja vagyok. Már 5 éves koromban nyúztam szüleim lemezjátszóját. 11 éves koromban kaptam meg első kazettás magnómat, ami rendelkezett sebességszabályzóval is. Itt figyeltem fel arra, milyen jó is az, ha egyforma sebességen szólalnak meg a muzsikák szünet nélkül.

1991-től saját bulikat szerveztem, főképp középiskolai rendezvényeken. 1998-tól pedig aktív dj-ként tevékenykedem. Innentől a hétvégéimet a disco tölti ki. 1999-ben megismerkedtem Dj. Rákásszal, aki mellett fejleszthettem tudásomat a budapesti 2000 fős SOTE Klubban. 2001-ben a szentesi Ászok klubban lettem péntek-szombati resident dj. 2002-2003-ban a Budapesti Kaméleon Klub dj-je lettem. 2004-ben Klub Szentes néven folytattuk az Ászok Klub utódjában a bulikat. 2005-ben Ben Joe Pub-ban pörgettem a lemezeket, nyáron pedig a csongrádi Körös-Torok vállalkozó udvarának residentje lettem, ahol esténkén 3-4000 főt táncoltattam. 2005-2006-ban az FM Retro Club-ban, mint nevéből is adódik főképp 80-90-es zenéket játszottam. 2006 nyarán ismét a csongrádi Körös-Torok. 2006-2007-ben Szentesen működő Gold-Club egyik dj-je lettem a mai napig és emellett alkalmanként az orosházi Malom Discoban pörgetem a slágereket retro stílusban. 2007 nyarán továbbra is csongrádi Körös-Torok. 2007-ben a csongrádi Rosso Club estéibe vittem egy kis hangulatot. 2008 nyarán pedig ismét a csongrádi Körös-Torok-ban találtam meg a helyem, csak egy új helyszínen, a Happy Day Dance Garden-ben.

A zenékben a tiszta hangzásokat keresem és ezekből minden stílusban
(R&B, Funky, Hip-Hop, Latin, Dance, House, Electro)
megtalálom a kedvencem.

 

Biográfia

Dj.Dred Vendég Dj

A formáció 2005-ben a "Csak a Hold" című kislemezzel mutatkozott be. 2006-ban a produkció képviselte Magyarországot az évente megrendezett Eurodance Song fesztiválon. (A megmérettetésen 39 ország dance dalai versenyeznek az "Európa legjobb dance dala" címért. Az elmúlt években olyan előadók dalai szerepeltek itt, mint az ATB, David Guetta a Tatu vagy a Groove Coverage.) A második kislemez "Az éjjel" és a 2006 nyarán debütáló "Bolond nyár" is megjelenésének hetében felkerült a MAHASZ Rádiós és Dance Chartjára. A "Megfordul a Föld" öt hétig vezette a VIVA televízió slágerlistáját és hetekig a legjobb helyezést elérő magyar felvétel volt a Danubius Rádió sikerlistáján is.

 

Az együttes "Változnak az idők" című kislemeze a 2008 legtöbbet játszott magyar rádiós dala lett. A dalból készült klip a Viva televízió chartjának első helyét is elfoglalta. A magyar zene legrangosabb eseményén, a Fonogram Gálán a "Változnak az idők" című dalt 2008 legjobb magyar dala címre jelölték. A sikerszéria 2009-ben is folytatódott a "Csak benned bíztam" és a "Bolond szívem" című slágerekkel.


DJ DEKA Dj.deka müsor vezető & vendég Dj

 

1980-ban született a mérleg jegyében, Mez?kövesden, Deáki Tamás néven.
Tizenöt évesen kezdte el a discozást el?ször még kazettákról.
A kor haladtával már cd lemezr?l kezdett el dolgozni,
ami nagyban megkönnyítette a munkáját.
Ebben az id?szakban folyamatosan nyomon követte a kedvenc lemezlovasait a rádiókban.
A kés?bbiek folyamán vállalta A DJ. szerepét különböz? rendezvényeken,
Általános Iskolákban, Gimnáziumokban, farsangi ünnepségeken.
2000-ben sikeres OSZK vizsgát tett, melynek köszönhet?en kezdett fellendülni a szakmai sikere.
Borsod és Heves megyében rendszeres felkérést kapott,hogy karrierjét egyengesse.

2001. nyarán nap, mint nap Mez?kövesden a Zsóri fürd? területén pörgette a lemezeket.
A külföldi vendégeknek oly mértékben elnyerte a tetszését,
hogy felkérték Szlovákia egyik diskójába. Péntek illetve szombat esténként rendszeresen pörgette a korongokat.
Dj. Deka olyan sikeresen vette az akadályokat,
hogy Szlovákia szinte valamennyi diskójában megfordult, és a mai napig megfordul.
A következ? állomás a zenei pályáján,
hogy elindította az els? kislemezének készítését.
Ebben nagyon sokat segített Szatmári István és Moszi.
A sok munka és segítség árán megszületett Dj. Deka feat Gabriella:
Nem tagadom cím? dala, amely hamarosan hallható a rádiókban.

Dj.Deka szerint egy jó buli titka: "Sok jó zene ,whisky és a Fanta!"

 

Dj Slash Müsorvezető

2000-ben szereztem hivatalosan az Oszk. által szervezett dj vizsgát. Természetesen el?tte is a lemezeken lovagoltam, de így teljesen hivatalossá vált a m?ködés és persze a Mahasszal megkötöttem akkor a felhasználói szerz?dést. A 90-es évek második felében kezdtem a dj pályafutást de akkor inkább buli meg hobbi alapon.
Ezekben az id?kben a Balaton-part kisebb discoiban próbáltam elsajátítani az alapokat. Közösen egy baráttal több mint 1 évig, hétköznap felváltva zenéltünk egy helyi jól men? night klubban.
98 környékén éreztem úgy, hogy ett?l több kell, és nekiláttam állandó helyet keresni.

A véletlen m?ve, hogy pár hét alatt sikerült a Spider discoban residenti helyet találni. Ekkor már jó ideje sokat dolgozgattunk együtt D.N.G. Zsoltival. Általában ahova mentem fellépni oda jött ? is hang fénytechnikával, illetve ahova ? vitt hang fénytechnikát oda mentem én is fellépni. Soha nem voltam vándormadár típus, általában a disco tulajdonosok megelégedtek munkámmal, így nem s?r?n kellett residenti helyet keresni. A Spider disco után ami azon a környéken jól cseng? klub volt, egy ismer?s segítségével jött számomra az áttörés az Excalibur disco residenti helyével. Igazi normális hangtechnika intelligens lámpák, és komoly sztárvendégek. Itt sikerült el?ször együtt játszanom Náksi vs Brunner-el és Dj Sterbinszky-vel stb...
Szerintem én még mindig ott lennék ha a tulaj nem casinozza el a discot és ezzel megpecsételte a hely sorsát is.

2000 év végén indult a Road 84 Disco Club ahol a kétnapos nyitó buli másnapján már én húztam a lemezjátszókat. Igaz nem túl sokáig, mert rá 3 hétre összekülönböztünk a tulajjal és elköszöntem. 1 hét szünet után keresett meg a Fortuna Club tulajdonosa, hogy lennék e nála állandóra, persze igent mondtam és egészen 8 hónapot voltam ott, de jött a csábítás és a Road84 tulajdonosa elhívott, hogy beszéljük át újra a dolgokat. 2001 szeptember hónaptól egészen a 2006 februári zárásig szünet nélkül voltam a resident dj. Az akkori tulajdonossal komoly barátságba kerültem. A Road 84-ben rengeteg el?adó és rengeteg dj fellép? megfordult, nem is tudnám leírni kivel nem zenéltem együtt. Az egész szakmával úgy érzem sikerült nagyon jó, mondhatnám pertu viszonyt kialakítanom.
A dj munka mellett néhány éve a programszervezésbe is belefogtam, és rengeteg party-t, rengeteg bulit sikerült profi módón lebonyolítani.
A residenti helyek mellett, ahogy id? és lehet?ség nyílt, mindig próbáltam elmenni más helyekre is fellépni. Csak párat, hogy megemlítsek: River Dance Club, Ibiza Disco, Rodeo Disco, Rebell Club.

A 2005 éven a Miskolc Parádén és másnap a Budapest Parádén is zenéltem kamionon és afterpartyn. 2 társammal hármasban csináljuk az Xxl Party-kat, eddig hál isten elég nagy sikerrel, és komoly cégek támogatásával pl: Red-Bull, Bomba,  Zwack, Coca-Cola, Soproni Ászok, Törley, Bacardi, Royal.

Bábáskodtam a www.discoclub.hu honlap születése körül, és nagyon jó barátságba kerültem a két tulajdonossal Toki-val és Furgi-val aki mellékesen az ország egyik legprofibb party és studió fotósa.

Többnyire dj cd lemezjátszóról szoktam zenélni de el?fordul, hogy bakelit lemezjátszón húzkodom a korongokat.
A 2006 év elején gondoltam úgy, és persze SpytheGhost (Dj Ghost) kemény szavaira, hogy végre nekilátok els? saját önálló zeném elkészítéséhez, amelyet szeretnék maxi cd formában megjelentetni.

DJ.Harmath Vendég Dj

A Budapesten eltöltött gyermekkor, zeneiskola és számtalan osztálybuli megcsinálása után Szegedre kerül középiskolába, ahol a tanulás mellett továbbra is a diszkó zene áll a középpontban. 1990-ben megszerzi az "ideiglenes lemezlovasi működési engedélyt", amely ahhoz kell, hogy 90 nyarán - és még utána kettőn - a Balaton-Széplaki Nádas Disco-ban szórakoztathassa a nagyérdeműt, saját felszereléssel.
A 90-es évek elejétől több szegedi buli rendszeres fellépője - Kapca, Kroki, Ifjúsági Ház, Rádó, Főnix (Hódmezővásárhely), ll. Bácsbokodon a helyi klub rezidense és társbérlője.
93-tól szegedi Tisza Gyöngye diszkóba kerül szombatonként, hamarosan a péntek éjszakákat is átveszi. Vasárnaponként a Szőke Tisza hajón nyomja a talpalávalót.
Ezekben az időkben már lemezről zenél, így 2 hetente néhány kollégájával Münchenbe jár lemezekért.
96-ban meghatározó lesz számára a house zene, a Tisza Gyöngye nagytermében csak ilyen zenéket játszik, ekkor átáll a CD-s zenélésre.
98-ban elkészíti öccsével - Harmath Szabolccsal - első feldolgozás zenéjét, "Gondolsz-e majd rám" címen, Sunshine néven.
99-ben véget érnek a "Gyöngyés" évek, néhány orosházi kitérő után (Bástya ) szombatonként átnyergel a szegedi SZOTE klubba, szerdánként pedig az éppen akkor nyíló Cocktailba. Ekkor visszatér a bakelithez.
Leteszi az állandó lemezlovas engedélyt, a forráskúti Park Discoban zenél péntekenként.
A Média 6 rádióban kipróbálja magát műsorvezetőként, vasárnapi önálló műsorának címe Csendháborítás.
Ezekben az időkben öccse révén, aki a Romantic zeneszerzője, alkalma lesz néhány együttes dalának remix változatát elkészíteni, amelyek felkerülnek hivatalos hanghordozókra is:(Romantic-Dal a távolból, United - Hárman párban).
2002-ben énekhangot keresve Forráskúton rátalál Péter-Szabó Szilvire, és öccsével hármasban Budapesten stúdióba vonulnak 3 demo felvétel elkészítésére. Több kiadónál is azt mondják,hogy a zene jó, de Szilvi hangja népies. Ekkor csap le a produkcióra Rácz Laci és létrehozza a Nox együttest Szilvivel és Harmath Szabolcs zeneszerzővel, az öccsel.
Marad a remixelés (Anita - Szerelemből buktam el, Nox - Csillagok csillagok, Tudósok - Apa kocsit hajt).
2004 aztán meghozza a nagy áttörést: Get My Party On címen megjelenik az első mixalbuma a Universal lemezkiadónál CD-n és kazettán. Készül egy videoklipp is a beharangozó dalokból, amelyet a Viva TV rendszeresen játszik, a Mahasz Dance Chart listán pedig az első 20-ba is bekerül a felvétel.
Ebben az időben már vajdasági buliba is hívják (Bali-Zenta).
2005 nyarán aztán már saját produkcióval is jelentkezik, igaz ismét átdolgozás formájában: ekkor készíti el a szegedi Horváth Józseffel (ex Crash együttes) az "Elszáll a szó" című Mohó Sapiens dal átiratát egy miskolci hölgy, Bata Krisztina (Christin) énekhangjával, a Universal kiadó gondozásában. Szintén klip - a Viva TV is játsza - és többszáz maxi CD erősíti a dalt, s a siker nem is marad el: 3 hónapon át tanyázik a dal a Dance Chart listán, 14. helyig előrejutva, valamint számtalan rádióadón is a kedvencek között van. A dal funkmaster változata felkerül a Juventus Mix 8. sorozatra.
Szintén ebben az évben több remixe is rákerül a Hungarian Dance Party 2005-ös kiadványára (Nox, Romantic).
Wiegand Gyula énekét felhasználva elkészíti a "8 óra munka..." c. Nagy Feró dal változatát.
Következő 2005-ös kislemeze a Szerelemangyal címet viseli, ez már saját szerzemény Horváth Józseffel, a szövegíró Orbán Tamás, az énekesi feladatokat a szegedi Popovics Reni látja el. A dal ismét Dance Chart listás.
Elindítja saját weboldalát.
2006. tavaszán követi el az addigi legnagyobb slágerét, a "Hé,várj,én kimaradtam a szerelemből" c. egykori Fan Fan sláger átgondolt változatával, szintén Christinnel. Hónapokig a Dance Charton tanyázik a dal, a 7-ik helyig jut előre, és a 2006-os Dancissimo válogatásra is felkerül, sok rádióban a listák élén fut. Az országban mostmár megimerik a nevét, így a fellépések száma folyamatosan nő (Törtel, Szolnok, Villány, Beled, Izsák, Orosháza, Nagyszénás, Bóly, Káld, Dunaújváros, Makó, Békéssámson, Kiskunmajsa, Kisvárda, Csokonyavisonta, Sarkad, Deszk, Martfű, Ajak, Fábiánsebestyén, Apagy, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Téglás, Nyírtelek, Eger, Nyírlugos, Dunavarsány, Bölcske, Nábrád, Sándorfalva, Sárvár, és Erdélybe, valamint Münchenbe is meghívják). Nagyon sok ismert és ismeretlen deejayt megismer. Közben a szegedi SZOTE klub rezidensi feladatait is ellátja, ami egyre nehezebben megy.
Remix felkéréseket kap (Sugarloaf - Hajnalig még van idő, Nox - Túl a varázshegyen, Time - Minden. Szandi válogatás lemezére 4 remixet készít, valamint a hölgy kislemeze is az általa készített rádiós változattal jelenik meg). Elkészíti Deejay Sampler "Szállj fel magasra" c. kislemezének zenei anyagát, majd 2006 nyarán a vajdasági DJ Noyzzal megjelentetik Monique szerb nyelvű kislemezét, Nekakos Proleca címmel.
2006. októberében a Szerelem második vérig c. film betétdalával, a "Most kell eldöntenem"-mel jön ki, a dal ismét Dance Chartos, és klip is készül hozzá. A fellépések folytatódnak,a mixei egyre több rádióban futnak rendszeresen (Sunshine - Nyíregyháza, Rádió Plusz, Rádió Top - Kazincbarcika).
2007. januárjával megválik a szegedi SZOTE klubtól, 7 év után.

A 2007-es év jól indul, hiszen a Sony BMG által februárban megjelenő Dancissimo 2007-es válogatásra ismét felkerül egy dala,a Most kell eldöntenem. Közben a dalhoz készített videoklip rendszeresen feltűnik a hazai vezető zenecsatornán,a Viva TV-ben és még sok másik országos csatornán. A dallal ismét felkerül a Mahasz Dance Chartra és ezeknek hatására a kislemez az EMI által kiadott Viva 2007 Megamix válogatáson jelenik meg. A fellépések folytatódnak, újabb városok diszkóiban tűnik fel a lemezlovas (Révfülöp, Bogács, Kistelek, Kötegyán, Méhkerék, Encs, Nagyatád, Rákóczifalva, Fadd-Dombori, Ajka, Esztergom, Kerepes), de visszajár több, már megismert városba és klubba zenélni. Közben jönnek a hírek folyamatosan, hogy nagyon sok országos rádióban rendszeresen futnak a dalai és a mixei is. 2007 tavaszán a szegedi JoeR hívására csinál néhány bulit a Cocktail nevű diszkóban, de aztán ismét a régión kívülre jár zenélni. Májusban kijön az új dal, a Demjén Ferenc féle Darabokra törted a szívem.
Természetesen Mahasz Dance Chart helyezés (5-ik hely), országos rádiós játszásokról kedvező visszajelzések. Szinte ezzel egyidőben egy új produkciót hoz létre, szerzőként, producerként és kiadóként megjelenteti Bettina:Tengerparti Holiday c.kislemezét. Jó a fogadtatás,chartos helyezés (10-ik hely) és rádiós játszások kisérik a dalt, valamint néhány közös fellépésre is elmegy a hölggyel. Néhány remixet készít az év folyamán (DJ. Valentin: Várj.,DJ. Slash-Sohase félj., DJ.Tomuca-Halkan lépkedek). Az év vége felé a csongrád megyei Ruzsán elindítja a Belfegor nevű diszkót, a hely csak 2 hónapot fut. Megjelenik a Mahasz által összesített hivatalos, 2007-es 100-as Dance Chart, ahol is az első 50-ben megtalálható a legutolsó 2 dala! (Bettina 34.,Darabokra törted a szívem 37 hely).
Jól indul a 2008-as esztendő,hiszen e két legutolsó dala felkerül a márciusban megjelenő Dancissimo 2008 válogatásra! Közreműködik egy remixxel és Horváth Josh-sal közösen egy saját szerzeménnyel Katinka Bárcsak lennék c.lemezén, és továbbra is járja az országot a szettjével. Újabb városokban tűnik fel: Mezőgyán, Kiskunlacháza, Kapuvár, Debrecen. 2008 tavaszán jelenik meg az új kislemez, Álmaimban címmel. Dance Chartos helyezés ismét. A You Tube videomegosztó adatai szerint ez az eddigi legnépszerűbb dala. Ismét beindulnak a fellépések, a régi helyek mellett újabb városokba hívják: Kisújszállás, Csömör, Szentes, Lengyeltóti, Szerbia, Bordány, Pálháza, Dunaújváros. Közben szombatonként a szegedi H2o diszkóban rezidensi feladatokat lát el. 2008 év végén bővíti a repertoárt, ekkortól már videoklippeket is játszik fellépései alkalmával. Dred új lemezére (Változnak az idők) remixet készít, a 2008-as összesített Mahasz Dance Charton pedig 2 dala is felkerül (Álmaimban, Tengerparti Holiday). 2009 tavaszán DJ Noyzzal és Moniquekkal közösen a Vajdaságban megjelenteti új lemezét Ginem címmel, még ugyanekkor Dred új lemezére ismét remixet készít.

 

 


Dj Kaoss müsorvezető


Szeri Lászlónak hívnak és 1982-ben láttam meg először a napot Szegeden. Jelenleg Szentesen lakom és a környékben diszkózom.
Művésznevem: DJ Kaoss
Mint a legtöbb dj én is zene gyüjtögetéssel kezdtem a pályafutásomat! Majd egy-két keverőprogram segítségével elkezdtem kevergetni pc-n! Ekkor kezdődtek el az igazi házibulik, melyek közül egyik másik szinte már vetekedett egy-egy kis klubbal is!
Majd egy szentesi diszkóban ismertem DJ Neptun-t és DJ Big Bill-t akiknek máig is sok köszönettel tartozom, hiszen ők vezettek be az igazi "diszkós életbe". Ezután már nem igazán foglalkoztam házibulikkal. Zenéltem Szentesen, Hódmezővásárhelyen, Nagymágocson és Szegváron illetve most először Csongrádon (Ben Joe Pub). 2-3 évig együtt zenéltem DJ Hemy-vel.

Fontosabb állomások ahol zenéltem:

Beyruth Cafe (Hmvhely)
IH Dance Club (Szentes)
Cooltur Haus (Nagymágocs)
Gold Club (Szentes)
Club No Limit (Szentes)
Ben Joe Pub (Csongrád)
Happy Day Disco (Csongrád)
Arabella Music Coffe (Szentes)
Club La Bamba (Nagyszénás)
Ring Sörözo (Mezoberény)
Full House Club (Szentes)

Hivatalos weboldala:
http://www.kaossdj.blogspot.com/

 

 

Dj.Nándi Vendég Dj

magyarország, egyik közismert dj-je, aki közel 20 éve forgatja a lemezeket. az in the mix 2005-től minden héten jelentkezik az orszég sok rádióállomásán

Dj.Szatmári Vendég Dj

Dj. Szatmári 1993-tól hivatásos előadóművészi vizsgával rendelkezik, és ettől az évtől kezdve a keleti régió szinte valamennyi nagy klubjában megfordul (Apagy - Flinstones, Mátészalka-Rio, Kisvárda - Atlantis). Zenei előképzettségéhez hozzá tartozik, hogy éveken keresztül tanult gitározni, de a dobok mögül is szórakoztatta már a nagyérdeműt. 1998-tól Kelet Magyarország legszínvonalasabb diszkójában a Júlia Centrál Nagyhalászban forgatta a korongokat 3 éven keresztül. 2003-ban megjelenik első maxija Family Dance címmel. Az említett maxiból 2000db készült, ami ismerve a piacot nagyon nagy mennyiségnek számít. Még ebben az évben a zene felkerül a dancemix.hu című válogatás lemezre. Hosszú keresés után 2004-ben Dj. Szatmári megtalálta a dalaihoz illő legjobb női hangot Puskás Judit személyében. Még ez év nyarán elkészült az "Égess el" című sláger . A dal nagy siker a MAHASZ hivatalos dance listáján és a Cherry Music klip-kívánságműsor sokat játszott műsorszáma. A környező országok magyar lakta területein is nagyszerű fogadtatásban részesült. A sláger megtalálható a Partyssimo válogatás lemezen is. Az igazi áttörést 2005 Januárjában megjelent „100 évet várnék című dal jelentette. Már ezen év Májusában egy feldolgozás következett.Waykoval a Balatoni nyár . Ez a dal öt hétig vezette a MAHASZ dj listát. Ennek érdekessége, hogy magyar előadó még nem volt első ezen a listán. Az új dal sikere sem volt kisebbb 2006-ban . A "Súgj egy titkot" című nóta már Dániában is tarolt. A Hitsurf.dk slágerlistán két hónapig volt No.1. Persze ehhez is készült videóklip. Több mix és vállogatás lemezen szereplnek dalai amik aranylemezek lettek. Az elmúlt években Dj Szatmári nem csak idehaza lépett fel. Jelen volt Szerbiában, Németországban, Romániában és Szlovákiában és Ukrajnában is

2007-től Mosqutio közreműködésével szerzői és produceri munkát lát el. Számos dal készült el közreműködésével. Mosquitoval nem csak mások másoknak alkotnak hanem saját maguk is közös dallal és klikppen dolgotak 2007 nyarán „ I want you cimmel” ami a Sunshine 2007 mixlemezre felkereült. 2007ben Dj Szatmári A Zene.hu honlapon a 3.lett az interneten keresési adatok alapján. 2007 végén a „Hazudj még „ című dallal érnek el sikereket. 2008 nyarán a „Táncol a nyár” készül el és a hozzá tartozó klip . A dal több magyar rádió slágerlistáját vezeti. (Fm 95, Gold fm,Radio Focus) A Mahasz Dance listáján No.2 helyen végzett.

 

 

Dj.Laca Kivimüsor

*a dj szakmámat 1998 ban kesztem el elöször az amoréba játszottam utánna a coco bongoba és házi bulikban és iskolákban léptem fel zeni   stilusom disco moderntánc klubb + bulizos vagyok minden helyzetben megálok  Gyertek kérjetek zenéket 19:00-21:00 vagyok kivimüsoral

 


 
 

Dj. Bulesz  Müsor  Vezető  Tulajdonos Dj voltam sokáig és rámtalált a szerelem több mint egy éve és nagyon boldog vagyok! Nünü a párom akivel minden szabad percemet töltöm egyszóval az egész napomat.

 

Dj csajszi vagyok. Tudom furi de meg esik az ilyen! Dj Dyna

"Én sem vagyok bármennyivel kevesebb mint más....csak egy egyszerű normális lány!!"  Kivi Party Müsorvezető interju kibeszélő show

21:00-kifuladásig  Gyertek hallgatni megéri

Asztali nézet